German

 

Om oss

 

Vi är Michael Schröter och Axel Töpfer – Schröter.

Vi båda är födda och uppväxta i Tyskland.

Tillsammans hittade vi ett gemensamt intresse: Siberian Huskies. Redan med första hunden som vi köpte 2009, tyckte vi att Tyskland inte var rätt land för att uppföda och träna Siberian Huskies.

Därför bestämde vi oss för att flytta till Sverige någon gång. Under dom följande åren växte drömmen att bo i Sverige. Men också flocken växte. Till slut hade vi 11 Siberian Huskies.

År 2014 gick Axel en kurs för att lära sig svenska språket och var i Sverige i 4 veckor efter kursen. Michael tog hand om hundarna medan Axel var borta. Men under denna tid hittade Axel inget jobb. Så han åker tillbaka till Tyskland. Men hoppet och drömmen om att bo i Skandinavien försvann inte. Efter flera försök lyckades vi med att kunna flytta och Axel hittade ett jobb som Konditor i Mora / Dalarna.

September 2015 var det dags att flytta äntligen till Sverige. Två av våra hundar måste stanna kvar i Tyskland eftersom svenska vintern inte skulle vara så bra för dom. Men dom bor hos Axels föräldrar och lever ett liv som de inte haft i Sverige.

Efter ett år bytte Axel jobb och började ett säsongjobb som bargerichef i Sälen / Dalarna.

Under vintersäsongen tillfrågades vi om att ta över campingen i Evertsberg. Eftersom vi trivs jättebra i Sverige och den är 500 m hemifrån sa vi JA såklart.

Efter vintersäsongen 2016 / 2017 började förberedelserna att ta över campingen. Då ingick också tankar om ett nytt sortiment; t. ex. färskt bakverk, nybakad matbröd varje dag, våffelrecept till både mat – och dessertvåfflor och olika hamburgare.

 

Varmt välkomna till oss

önskar

 

Michael och Axel

Med personal

Naturcampin Evertsberg

{gm1}
Go to top
JSN Tendo 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework